Senioridræt årsberetning 2019

Beretning

I starten af 2019 var der igen problemer med vollyballholdet, som vi igen skulle dele bane med. Problemet opstod p.g.a., at der var kommet nye regler om, at vi selv skulle have ansøgt om, at vi ønskede at fortsætte med vores sædvanlige tid, hvilket vi ikke var blevet gjort bekendt med. Sagen blev dog løst til vores fordel.

Første halvdel af gymnastiksæsonen med start i april er forløbet tilfredsstillende med undtagelse af 11. november, hvor kommunen havde lånt hallen ud til skolerne uden at orientere Anni.

Der har i dette år været kursus for alle vedr. Firmasportens hjemmeside, hvor alle oplysninger vedr. Firmasporten findes.

Logger man ind på Familie- og Firmaidræt Korsør, kan man få oplysninger om alt vedr. vores klub.

Deltagerantallet er faldet lidt, vi er nu 57 medlemmer.

Afdelingen har i årets løb deltaget i flere arrangementer, nemlig Lady Walk, Bike and Run og Mandehørm.

29. april var vi 26 medlemmer, til afslutningsfest i vores klubhus med frokost og sædvanen tro hyggeligt samvær.

Den 16. december holdt vi julefrokost i klubhuset med 33 deltagere, der blev julet med underholdning, sang og pakkespil og en dejlig julefrokost. Vi har igen samlet dåseringe, fra vores sæsonstart i september og til jul er det blevet til 1.78 kg ialt, det svarer til 10.680 dåseringe – det breder sig som ringe i vandet, bliv med det, det går jo til et godt formål. Ved julefrokosten blev der yderligere afleveret 780 g, som ikke er talt med endnu.

I år er der Run og Bike den 28. maj og Lady Walk den 25. maj. Hvis der er nogen, der vil være frivillige til afviklingen af Bike og Run, kan man melde sig til hos Anni eller skrive sig på listen, som hænger i vores klubhus.

Ladies Mudrace og Mandehørm bliver i år afholdt den 12. september.

Generalforsamlingen i Firmasport finder i år sted den 9. marts kl. 19.00 i Klubhuset.

Udvalget

 

Seniorudvalgets årsberetning for 2018

Beretning

Første halvdel af gymnastiksæsonen er forløbet tilfredsstillende, der var en enkelt gang, vi ikke kunne bruge hallen p.g.a. reparation af gulvet. I december var hallen også lovet ud til volleyballholdet, der skulle træne på den ene bane, men det gik uden problemer for begge hold.
Deltagerantallet er igen steget, vi er nu 61 medlemmer.

Afdelingen har i årets løb deltaget i flere arrangementer, nemlig Lady Walk, Bike and Run og Mandehørm.

I april måned var vi 30 medlemmer, der holdt afslutningsfest i vores klubhus med frokost og sædvanen tro hyggeligt samvær.
Den 10. december holdt vi julefrokost i klubhuset med 30 deltagere, der blev julet med underholdning, sang og pakkespil og en dejlig julefrokost. Vi samlede igen dåseringene sammen, det er der også mange, der har gjort i årets løb, det er blevet til 500 gram ialt, det svarer til 3.000 dåseringe – godt gået, det går jo til et godt formål.

I år er der Run og Bike den 23. maj og Lady Walk den 27. maj. Hvis der er nogen, der vil være frivillige til afviklingen af Bike og Run, kan man melde sig til hos Anni eller skrive sig på listen, som hænger i vores klubhus.
Mandehørm bliver i år afholdt den 21. september.

Udvalget

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 121312
Dagligt: 120

1 online