Gavespil - næste gang tirsdag den 31. maj 2022

Gavespillet  torsdag den 28. april 2022

På en fantastisk dejlig forårsdag hvor vejret var med os mødte 29 petanquespillere op for at deltage i årets første gavespil.

I petanqueudvalget er vi meget glade for den store opbakning, både fra egne medlemmer, måske kommende medlemmer og fra Slagelse.

En stor tak til Vera for at føre renskab trods den sygdom der har sat en stopper for deltagelse i petanqueudvalget. For Veras mange års arbejde i dette udvalg skal her også lyde en stor tak.

5 spillerer havde vundet deres 3 kampe:

1. plads til Jens Asmund med +24, nr. 2 blev Johnny Svendsen +21, nr. 3 Hans Larsen +19, nr 4 Grete Jensen + 15 og nr. 5 blev Jørgen Mikkelsen + 8.

Her lidt foto fra årets første gavespil.

Gavespillet  torsdag den 28. oktober 2021

Årets sidste gavespil blev et tilløbsstykke, hvor 30 petanquespillere hyggede sig med spillet i lampens skær.

Af disse var 15 medlemmer i klubben FFIK. Andre 15 var gæster fra både Hulby, Eggeslevmagle, Høng og flest fra De Seje Seniore i Slagelse.

Vi er meget glade for at se så mange bakke op om det arbejde petanque udvalget står bag.

Også dejligt at alle medbragte det gode humør, så udfordringerne i mørket blev klaret i en god atmosfære.

De 3 kampe resulterede i at 4 spiller havde vundet dem alle.

Nr. 1 blev Per Christensen med et + på 23. Nr. 2 Birthe Lund +22. Nr. 3 Jens Asmund +10 og nr. 4 blev Grete Jensen med et + på 9.

Lidt stemningsfoto fra gavespillet.

Her under flere stemningsfoto fra mørket.

Det var så slut med gavespillene i 2021, men vi vender tilbage med flere af slagsen til foråret 2022.

Gavespillet torsdag den 30. september 2021

Den 30 september 2021 blev der spillet det månedlige gavespil, - også denne september med den traditionelle kagemand og kagekone.

Dog var det ikke som vanlig årets sidste gavespil, for petanque udvalg vil prøve at indfører et oktober gavespil, som så bliver årets sidste. Her er det ikke kagemand, men nok brug for lidt lys i kuglerne.

Trods den kraftige blæst og den varslede regn var 21 petanquespillere mødt op og de fik endnu engang en dejlig og hyggelig aften, med både spillet og den efterfølgende kaffe og kagemand.

Tilskuerne flokkedes om nogle af kampene.

Den skarpe efterårssol legede med på banerne.

 

Kun én enkelt spiller vandt alle 3 kampe;så med alle kampe vundne og en  score på +26 blev Hans Larsen en suveræn nr. 1 i dette gavespil.

Gavespillet torsdag den 26 august 2021

Det var en stor glædelig overraskelse at 26 petanquespillere var mødt frem, selv om efterårets mange byger var startet.

Vi fik 3 runder på baner der både var tørre og hårde, samt et par heftige regnbyger, så de samme baner også kunne præsenterer nogle flotte vanpytter der gav spillet ekstra udfordringer.

Af de 26 spillere var der 3 der havde vundet deres 3 kampe og nr. 1 blev Betty Jensen med +27, nr. 2 Mikael Svendsen + 19 og som nr. 3 blev det Else Nielsen + 8.

Herover dagens nr. 1 Betty Jensen, som blandt de mange fine præmier, valgte sig en pose kaffe.

 

Stor tak til alle 26 fremmødte for at støtte vores tradition med et månedligt gavespil.

Kæmpe tak til et utrætteligt petanque udvalg, der sørger for at alt fungerer tilfredsstillende.

Flere udenbys gæstede vores gavespil og 2 lokale uden for klub var også mødt frem.

Herunder lidt stemningsfoto fra gavespillet.

 

Gavespillet torsdag den 29. juli 2021.

18 petanque spillere trodsede regnen og mødte op til juli måneds gavespil.

Som den eneste vandt Torben Enevoldsen sine 3 kampe og tog dermed en sikker førsteplads med kun et pluds på 4.

Regn som vores have sukkede efter kom i rigelig mængde på netop denne aften med juli måneds gavespil.

Dette holdt dog ikke vores spillere hjemme og selv fra Eggeslevmagle og fra De Seje Seniore i Slagelse mødte enkelte frem. Alle fik vi en våd, men hyggelig aften med petanque spillet.

Gavespillet tirsdag den 29 juni 2021

19 petanquespillere var mødt frem og fik en god aften i det flotte vejr. Fra De Seje Seniore i Slagelse deltog 3 petanquespillere, bl.a. Kirsten Petersen der endnu engang var så ubeskeden at løbe med første pladsen. Det er hende vel undt da Kirsten er et beskedent menneske, altid i godt humør og endnu ikke har fået nykker af sit gode petanquespil. På andenpladsen også med 3 vundne kampe kom Peder Madsen. Det var også en glæde at gense Søren Sørensen fra Eggeslevmagle, som var med for første gang efter corona genåbningen. Stor tak til Johnny Svendsen, som hjalp Otto med styring af spillet, i Hans´es fravær.
 

Gavespillet torsdag den 27. maj 2021

Årets første gavespil var der endelig mulighed for, efter endnu en periode med corona restriktioner.

En ualmindelig våd og kold maj måned fik en rigtig flot afslutning, for da vi startede gavespillet skinnede solen fra en næsten skyfri himmel.

24 petanque spillere mødte frem og var med til at skabe et godt arrangement i en dejlig atmosfærer, uden sure miner - selv når spillet ikke gik som forventet.

Kun 2 spillere vandt deres 3 kampe og på første pladsen kom Conny Gram med +18 Nr 2 blev Carl Kurt med +16

De resterende 22 petanquespillere havde derfor en pæn chance for en lodtræknings præmie.

Gavespillet den 24. september 2020

Årets sidste gavespil, med den traditionelle kagemand og kagekone, samlede 30 petanquespillere, som hyggede sig både med spillet og den efterfølgende gratis kaffe og kage, samt i dagens anledning Bailyes og Små Grønne.

På grund af mørket, kagemanden osv, var dette gavespil lidt med tidsbegrænsning. For at ikke for mange spil skulle stoppes før tid, startede point tællingen fra 3. Det lykkedes så kun én kamp måtte se stopuret.

Der var 6 petanquespillere, som vandt deres 3 kampe. Nr.1 Kirsten Petersen +24, Nr.2 Jacob Lindeløv +22, Nr.3 Johnny Svendsen +19, Nr.4 Steen Johnsen +18, Nr.5 Joan Have +16, Nr.6 Asger Madsen +10. De resterende gevinster blev fordelt ved lodtrækning

Gavespillet den 27. august 2020

26 petanque spillere fik en god aften, både med spil, stemning og vejret, som ellers så truede ud med nogle mørke skyer.

Disse forsvand dog da flaget blev hejst og deltagerne ankom.

Vores 16 medlemmer fik følgeskab af 10 andre fra Eggeslevmagle, Slagelse og naboklubben i Korsør. Nogle besøg vi er meget glade for og som er med til at skabe en dejlig stemning.

Som altid var spillene med skiftende med og modspillere.

Der var præmie til alle der havde vundet deres 3 kampe og nr. 1 blev Steen Johnsen +23, nr. 2 Anne Christensen +19, nr. 3 Joan Have + 17 og nr. 4 Hans Larsen +9.

De resterende gevinster blev fordelt ved lodtrækning og som en ekstra gevinst havde Jens Asmund foræret en flaske champagne, som fandt sin ny ejer ved lodtrækningen.

Forrige Næste

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 143456
Dagligt: 117

2 online