Den 26. september 2019 deltog 33 petanquespillere i årets sidste gavespil.

 

4 klubber var repræsenteret ved "kagemandsspillet". Fra FFIK deltog 16, fra De seje seniore deltog 11, fra Eggeslevmagle kom 4 og fra Motion & Samvær deltog 2.

Alle hyggede sig med petanquespillet og det tiltagende mørke. Lyset på banerne gav lidt skygge påvirkning, som måske gjorde udfordringen større.

Både Kagemand og kagekone blev fortæret til kaffen mens præmierne for aftenens anstrengelser blev udleveret.

4 spillere havde vundet der 3 kampe og på 1. pladsen kom Steen Johnsen med +20. Nr. 2 blev fruen Inge Johnsen med +17. Kirsten Pedersen var en fortjent nr. 3 med +12 og på 4. pladsen kom Niller Durup med + 11. De resterende gevinster blev vundet på nummeret ved lodtrækning.

Endnu et år er gået, rent gavespilsmæssigt, men vi ser frem til 2020 hvor det første gavespil formentlig bliver torsdag den 30. april.

Den 29. august 2019 blev gavespillet et tilløbsstykke, hvor 34 petanquespiller deltog.

Vi er meget glade for at 16 spillere, både klubfri, og fra 4 forskellige klubber, tog kampen op mod de 18 medlemmer af FFIK. Kun i den tredie runde var det nødvendig at tænde lyset.

Endnu en dejlig stemning, som måske også er det der tiltrække spillerne. En meget ung, måske kommende landsholdsspiller, deltog også og Mikkel klarede sig rigtig flot  trods de kun 9 år. Dejligt at alle de noget ældre petanquespillere tog så godt imod Mikkel. Vi håber meget at Mikkel bliver medlem hos os, ikke kun fordi han vil sænke gennemsnitsalderen væsentligt, men også fordi han brænder for petanque spillet.

Tillykke til de 4 spillere med 3 vundne kampe. Nr 1 blev Inge Johnsen med +25. Nr. 2 Betty Jensen +19 og på en delt 3. og 4. plads kom Jens Asmund og Torben Enevoldsen begge med +14.

Den 25. juli 2019 trodsede 24 petanquespiller hedebølgen og deltog i månedens gavespil.

Endnu en gang var det dejligt med besøgende fra både Slagelse og Eggeslevmagle.

Der blev afviklet både hyggelige og spændende kampe, som blev spillet med de med og mod spillere der var udtrukket for hver omgang.

Tillykke til de 5 spillere der vandt deres 3 kampe. På en delt førsteplads kom det yndige par, der ses på fotoet her. Birthe Lund og Mikael Svendsen havde begge en plus score på 24.

På tredie pladsen blev det Inge Johnsen med en plus score på 23, lige en plads foran Steen Johnsen, hvis plus score var 22. Rækkefølgen muligvis på grund af husfreden. Den femte med alle kampe vundne var Jørgen Mikkelsen med plus scoren 16.

De resterende 7 præmier blev fordelt ved lodtrækning.

 

 

 

Den 27. juni 2019 var en solrig og varm sommeraften hvor månedens gavespil blev afviklet med 26 spiller.

Som konceptet foreskriver blev de 3 kampe spillet med forskellige med- og modspillere.

Hele 5 spillere havde vundet 3 kampe og var derfor selskreven til en præmie.

Bedst var Vera Berger +25, derefter kom Asger Madsen +22 På en delt 3 plads kom Bjarne Petersen og Otto Pederesen med +18 og på 5 pladsen Ingelise Durup med +15.

Der er altid præmier til halvdelen af deltagerne og de resterende præmier blev fordelt ved lodtrækning.

Som altid kom der lidt spiller De Seje Seniore fra Slagelse og denne gang en enkelt klubløs, så hermed en opfordring til andre, også evt. turister.

 

Ved gavespillet den 28. maj 2019 deltog 30 spillere.

Alle spillede med forskellige makkere og modstandere, som blev fundet ved lodtrækning. Der var 4 spillere med 3 vundne kampe. Disse var sikret en af aftenens gevinster, mens de resterende gevinster blev fordelt ved lodtrækning. Tillykke med 3 vundne kampe til: Poul Nielsen +25, Otto Pedersen +18, Gitte Hansen +16 og Karl Kurt Rasmussen +15.

 

Ved gavespillet den 25. april 2019 deltog 32 spillere.

Med forskellige makkere og modstandere, som blev fundet ved lodtrækning, var der kun 3 spillere med 3 vundne kampe. Disse var sikret en af aftenens gevinster, mens de resterende gevinster blev fordelt ved lodtrækning.

Tillykke med 3 vundne kampe til: Torben Enevoldsen, Niels Durup og Ove Larsen. Scoren var i samme rækkefølge: 19 - 17 - 13.

 

Kalender

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Petanque sæsonstart tirsdag d. 16/6-20

Kl. 17.30 starter vi med et medlemsmøde inden petanquespillet.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 050196
Dagligt: 99

1 online