Lady Mud Race Slagelse 2020 er aflyst.

Firmaidrætten i Slagelse må med stor beklagelse aflyse Ladies Mud Race i 2020.
Aflysningen skyldes at stævneområdet er i gang med en hårdt tiltrængt renovering, der betyder at det facilitetsmæssigt ikke er muligt, at afvikle løbet på tilfredsstillende vis for deltagerne under de gældende Covid-19 retningslinjer, samt de forventede Covid-19 retningslinjer til september.

De fysiske rammer og faciliteter, der er til rådighed for arrangementet i Slagelse, har med de gældende afstandskrav ikke tilstrækkelig kapacitet til at kunne rumme stævnecentrum, start- og målzone. Det har tillige ikke har været muligt at etablere de nødvendige ekstra tilgangs- og udgangsveje til området.

Vi er klar igen den 11. september 2021

 

Lørdag d. 12. september 2020 kl. 13.00 med officiel åbning kl. 12.30.

Løbet afvikles ved Antvorskov Kasernes øvelsesområde med start på det grønne område bag Svømmehallen.
Adressen er: Sejerøvej 1, 4200 Slagelse

Kl. 10.30 åbnes der for registrering af deltagerne, udlevering af startnummer og racebag - det sker i det første telt på stadion.

Ruten er på ca. 8 km. og ret udfordrende, idet den byder på mange forhindringer, der sætter din fysik under pres og adrenalinen pumper rundt i din krop, men til trods herfor, så kan løbet klares af alle, lige fra dem som ikke løber trailløb til daglig, til de mere er rutinerede. Men det vil med sikkerhed blive udfordrende, uanset hvilket niveau du er på.

Flere informationer og tilmelding her.

 

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 230632
Dagligt: 118

1 online