Petanque afslutningsarrangement afholdes lørdag d. 6/11-21.

Alle petanquemedlemmer, samt evt. partner kan deltage.

Kl. 9.30 er der kaffe/the. (obs ingen brød)

kl. 10 Sjov leg med petanquekuglerne, hvor der gives point for opgaverne. Præmie til de 3 med flest point, samt enkelte lodtrækningspræmier.

Kl 13 Fest menu fra Brugsen: Skinke, Culottesteg, Marineret kyllingebryst, Flødekartofler, Marinerede kartofler, Tomatsalat, Broccolisalat med bacon, Flutes, Hvidløgs-dressing, Thousand Island-dressing. Dertil et glas vin, én øl eller vand. Yderligere drikkevarer er for egen regning og kan købes i klubhuset.

Præmie overrækkelse for formiddagens anstrengelser.

Kaffe/the, småkager, slik, snaks og ca ½ times fællessang ved kaffebordet.

Kl 17. Afslutning

Pris for deltagelse i sæsonafslutnings-arrangementet 200 kr.

Pris for partner, som ikke deltager i formiddagens leg med kuglerne er 150 kr.

Tilmelding og betaling senest søndag d. 24/10-21

Tilmeldingssedel er i klubhuset, men kan også hentes her.

 

 

 

Petanque afslutnings arrangementet den 17. oktober 2020

Denne lørdag blev det et fantastisk vejr med sol og ingen vind, så rammerne var i orden  til en hyggelig, sjov og afslappet årsafslutning.
24 petanquespillere deltog i formiddagskaffen og de opstillede opgaver med petanque kuglerne.
Ved lodtrækning blevspillerne fordelt på 5 hold, som skulle opmundtre, vejlede og støtte hinanden, samt være dommere, kontroløre eller revisore ved de enkeltes poient optællingen.
 
Holdene blev udstyret med en spand hvori de bar rundt på de 10 kugler det var tilladt at bruge.
Der var 5 baner og hver spiller skulle kaste 10 kugler og først derefter notere de opnåede point på listen.
Det kunne max opnås 30 point på hver bane og med 5 baner ville der ialt kunne opnås 150 poient.
 
Nr. 1 blev Hans Larsen med 85 poient, nr. 2 blev Else Madsen med 70 poient og nr. 3 blev Steen Johnsen med 69 poient. Så det er nok ikke i FFIK, at der skal findes spillere til landsholdet.
 
 
For første gang blev det ikke et aften fest, mem et frokostarrangementet med efterfølgende kaffe m.m., som 27 deltog i.
Den store buffet var udskiftet med nogle lækre platter og rødvinen blev ændret til øl og snaps. Der var selvfølgelig vin og sodavand til dem der foretrak dette.
 
Stemningen, maden og vejret var rigtig god og i forbindelse med oprydningen kunne vi konstaterer at madspildet var minimal.
En stor tak til dem der hjalp og bar dette års afslutnings arrangement.
 

Den 5. oktober 2019 holdt petanqueafdelingen den årlige afslutningsfest.

Traditionen tro startede vi med kaffe og brød kl. 9.30 inden vi spillede triblemesterskab over 4 kampe. For første gang spillede vi med skiftende makkere og skiftende modstandere. Klub mestrene blev så fundet ved at de 3 enkeltpersoner der klarede sig bedst gennem dagens strabadser blev kåret som klubmester trible. Vejret var et meget flot efterårsvejr med en del sol, temperatur mellem 10 - 24 grader og meget lidt vind. Stemningen ved kampene var overvejende god selv om ikke alle var tilfredse med deres kampes resultat. Vi forlod banerne ca. kl. 15 og kl. 16 ankom maden som skulles færdiggøres så der var klar til spisning kl. 18.

Aftenfesten forløb i højt humør, maden var ok, men manglede lidt smag. Flertallet kunne godt lide rødvinen, hvilket kunne mærkes på det gode humør. Hans spillede til jubilæumssangen og til andre sange fra sanghæftet. Et af aftenens højdepunkter var præmie overrækkelsen, først for doublemesterskabet, der blev spillet over 5 måneder. Dernest fik dagens tribler deres præmier. Carl Kurt overrakte "negermanden" som er en humør/fortjenst maskot til Asger Madsen. Der blev spurgt efter Fanny ceremonien, men den udeblev. Udvalget mente, at når kun en fjerdedel at dem der skulle kysse Fanny ikke var til stede ville det blive en fesen tradition, og havder derfor besluttet at udsætte traditionen.

Hvem der er klubmester 2019 kan du ser her.

Herunder kan du se nogle foto fra dagen kampe og aftens begivenheder.

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 121310
Dagligt: 120

1 online