Petanque afslutnings arrangementet lørdag den 21 oktober 2023

Dagen efter et voldsomt uvejr var vejret igen blevet så omgængeligt at årets petanque afslutningsarrangementet kunne gennemføres som planlagt.

28 personer var tilmeldt, men 2 melde afbud på grund af sygdom. De 26 der deltog fik en god dag med godt humør.

Der var formiddagskaffe og winerbrød inden 4 hold blev etableret. Disse hold heppede på hinanden i de individuelle konkurenser på banerne med forskellige opgaver udi kast med petanquekuglerne.

De 3 med flest poient blev: Anne Christensen 114, Gunnar Larsen 103 og Peder Madsen 102.

Finn Pedersen som havde opbevaret klubbens hædersbevis "Negermanden" overrakte denne til en yderst værdi representant for dt gode humør og den gode stemning. Så nu er det Lis Larsen der må passe godt på trofæet samt hele næste år observere hvem arvetageres så akal være. Stort tillykke til Lis Larsen.

Fra Kokkens Buffet fik vi efterårs buffeten som var ok, men ikke prangende. Efterfølgende var der kaffe, chokolader, chips og lidt sange fra hæftet.

Tak til alle der deltog og var medvirkende til en dejlig dag. En speciel stor tak til jer der altid giver en hånd med ved oprydningen både på banerne og inde i klubhuset.

Petanque afslutnings arrangementet lørdag den 22 oktober 2022

Der er flere foto under artiklen her.

41 tilmeldte til årets afsluttende arrangement var med til at sikre udvalget energien til af få skabt et rigtig god arrangement, som forløb i kærlig omsorg og højt humør. Enkelte svipsere, kunne ikke overskygge de mange positive timer for os alle.

Efter formiddagskaffen og Eva´s hjemmebagte kage (tak for den) blev der delt op i 6 hold, som alle startede med en kamp på en af banerne 1-3, inder holdene gik videre til det individuelle forløb, hvor resten af holdet både heppede og var kontrolør, så de opnåede point blev skrevet rigtigt. Inden spisningen blev der sunget en petanque sang som Gerda havde skrevet. Sang, der handlede om en lille kugle, var på melodien Spørge Jørgen.

Som det kan ses herover blev der etableret en lækker buffet, så alle kunne få stillet sulten. Efter buffeten var der kaffe med chokolader. Under kaffen overrakte Peder "Negermanden" til Finn, som et velfortjent symbol på et aldrig svigtende humør på petanquebanerne.

Der var lovet premier til de 3 personer der havde fået flest point under formiddagens anstrengelser på banerne. Her blev Michael Perman bedst med 93 point. Gunner Larsen og Jens Timmerman delte 2-3 pladsen med 90 point. Laveste score var på 34 point. Opgaverne var ikke lette hvilket fremgår af den mulige score, som var 189 point.

Hans underholdt med et par af de nye Danmarkssange og inder dagen sluttede var der ønskesange fra sanghæftet.

En stor tak til de mange medlemmer der aldrig er bange for at give en hånd med.

Stor tak til et utrætteligt petanque udvalg, som knoklede både før, under og efter arrangementet. Dejligt og det er let at være udvalgsformand når ingen skutter sig.

Petanque afslutnings arrangementet den 6. november 2021

Du kan se mange flere foto under artiklen her.

Lørdag formiddag mødtes de 20 der havde lyst til et træningsforløb i en hyggelig konkurrence. Inden starten var der kaffe og basser til alle. Flere købte dertil en Gl. Dansk eller lignende, for lige at få en god opvarmning. Der blev 5 hold á 4 personer, som tog runden med de 8 baner der skulle forceres lige som på en minigolfbane, hvor hver enkelt skrev de opnåede point på holdets seddel. Der var lovet gevinster til de 3 første, samt enkelte lodtrækningspræmier. Det blev til en præmie til alle, hvor den med bedst score valgte først osv.

Hans Larsen 147 p., Jens asmund 127 p., Gunnar Larsen 120 p., Torben Enevoldsen 117 p., Johnny Svendsen 102 p., Inga Lunde 97 p., Eva Quvang 95 p., Finn Pedersen 93 p., Bodil Bertelsen 90 p., Asger Madsen 90p., Gitte Hansen 88 p., Lene Pedersen 87 p., Birthe Lund 84 p., Heine Nielsen 77 p., Vera Berger 76 p., Connie Gram 75 p., Anni Olesen 73 p., Jytte Jensen 71 p., Else Nielsen 64 p.

Omkring middagstid kom de sidste tilmeldte, så der til spisningen var 25, og ikke 27, da 2 havde meldt fra. Maden blev hentet i Super Brugsen, som havde fremstillet en buffet bestående af Skinke, culottesteg og marineret kylling, dertil flødekartofler, marinerede kartofler, flutes, og et par salater. Spændende - især da intet var stegt eller varmet, selv om dette var aftalt og betalt. Det blev til halvanden times forsinkelse på middagen, som blev benyttet til at smage på drikkevarerne og lidt kortspil. Alle tog det i godt humør, men Super Brugsen får sikkert ikke megen ros, selv om de 6 flasker rødvin hjalp lidt.

Efter middagen og i forbindelse med kaffe blev der udleveret gevinster for formiddagens anstrengelser. Som det fremgår af ovenstående foto blev også "negermanden" givet videre af Vera, som med en tale overrakte denne til Peder, som det næste år kan overveje hvem der har fortjent "negermanden.

Petanque afslutnings arrangementet den 17. oktober 2020

Denne lørdag blev det et fantastisk vejr med sol og ingen vind, så rammerne var i orden  til en hyggelig, sjov og afslappet årsafslutning.
24 petanquespillere deltog i formiddagskaffen og de opstillede opgaver med petanque kuglerne.
Ved lodtrækning blevspillerne fordelt på 5 hold, som skulle opmundtre, vejlede og støtte hinanden, samt være dommere, kontroløre eller revisore ved de enkeltes poient optællingen.
 
Holdene blev udstyret med en spand hvori de bar rundt på de 10 kugler det var tilladt at bruge.
Der var 5 baner og hver spiller skulle kaste 10 kugler og først derefter notere de opnåede point på listen.
Det kunne max opnås 30 point på hver bane og med 5 baner ville der ialt kunne opnås 150 poient.
 
Nr. 1 blev Hans Larsen med 85 poient, nr. 2 blev Else Madsen med 70 poient og nr. 3 blev Steen Johnsen med 69 poient. Så det er nok ikke i FFIK, at der skal findes spillere til landsholdet.
 
For første gang blev det ikke et aften fest, mem et frokostarrangementet med efterfølgende kaffe m.m., som 27 deltog i.
Den store buffet var udskiftet med nogle lækre platter og rødvinen blev ændret til øl og snaps. Der var selvfølgelig vin og sodavand til dem der foretrak dette.
 
Stemningen, maden og vejret var rigtig god og i forbindelse med oprydningen kunne vi konstaterer at madspildet var minimal.
En stor tak til dem der hjalp og bar dette års afslutnings arrangement.

Se flere foto fra arrangementet herunder.

 

Den 5. oktober 2019 holdt petanqueafdelingen den årlige afslutningsfest.

Traditionen tro startede vi med kaffe og brød kl. 9.30 inden vi spillede triblemesterskab over 4 kampe. For første gang spillede vi med skiftende makkere og skiftende modstandere. Klub mestrene blev så fundet ved at de 3 enkeltpersoner der klarede sig bedst gennem dagens strabadser blev kåret som klubmester trible. Vejret var et meget flot efterårsvejr med en del sol, temperatur mellem 10 - 24 grader og meget lidt vind. Stemningen ved kampene var overvejende god selv om ikke alle var tilfredse med deres kampes resultat. Vi forlod banerne ca. kl. 15 og kl. 16 ankom maden som skulles færdiggøres så der var klar til spisning kl. 18.

Aftenfesten forløb i højt humør, maden var ok, men manglede lidt smag. Flertallet kunne godt lide rødvinen, hvilket kunne mærkes på det gode humør. Hans spillede til jubilæumssangen og til andre sange fra sanghæftet. Et af aftenens højdepunkter var præmie overrækkelsen, først for doublemesterskabet, der blev spillet over 5 måneder. Dernest fik dagens tribler deres præmier. Carl Kurt overrakte "negermanden" som er en humør/fortjenst maskot til Asger Madsen. Der blev spurgt efter Fanny ceremonien, men den udeblev. Udvalget mente, at når kun en fjerdedel at dem der skulle kysse Fanny ikke var til stede ville det blive en fesen tradition, og havder derfor besluttet at udsætte traditionen.

Hvem der er klubmester 2019 kan du ser her.

Herunder kan du se nogle foto fra dagen kampe og aftens begivenheder.

 

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 230629
Dagligt: 118

1 online