Skt. Hans aften den 23. juni 2024

En tradition, men aligevel med nye tiltag for hele familien.

Her er medlemmer, familie og venner af FFIK velkommen.

Pladsen i klubhuset kan give lidt udfordringer, så tilmeling tilrådes nu.

 

 

Skt. Hans aften 2023

Det blev en Skt. Hans aften uden bål, men heldigvis med kulfyret grill. 21 medlemmer deltog og sørgede med deres medvirken for at det blev en dejlig aften med en hyggelig stemning.

En del af pigerne havde sammen med Betty sørget for at salat, kartoffelsalat, flute osv var klar som tilbehør til den slags kød hver især havde medbragt og selv grillede.

Peder sørgede for at grille var varm kl 18, som annonceret. Midsommervisen og andre melodier fra den danske sangskat blev sunget til akkompagneret af Hans på guitar.

Båltalen gik vi ikke glip af da Betty læste: Havemandens bøn. - som stort set er identisk med alle tilstedeværendes ønske.

Herunder lidt foto og Havemandens bøn.

 

Herre Gud. Lav det således, at det dagligt må regne fra midnat til ca. kl 3 morgen, men du forstår nok - rigtig langsomt og varmt - så det kan trænge godt ned, men pas på, at det samtidig, ikke regner på tjærenilleken, på rosen og lavendel og de andre planter, der er dig i din uendelige visdom bekendt som tørkeplanter. Hvis du vil skal jeg skrive dem op til dig på et stykke papir. Og lad solen skinne hele dagen igennem, men ikke over det hele f.eks. ikke på asters og rhododendron og sørg for, at der er godt med dug og kun lidt blæst, nok af regnorme, ingen bladlus og snegle og ingen meldug. Og giv at det en gang om ugen må regne med fortyndet gødning.

Betty slutte talen med; Hvad ville livet være hvis alle ønsker kunne gi i oplyldese. Mon vi ville være mere tilfreds? Jeg tror det ikke.

Der blev råbet et trefoldigt hurra for FFIK og sagt en stor tak til alle der havde hjulpet med dette arrangement.

Skt. Han arrangementet 2021

Temperaturen var19 grader, vinden 3 m/s og ingen regn. Lige tilpas for et Skt. Hans arrangement, med eftermiddags kaffe og hjemmelavet kringle, inden der blev igangsat lege, som var målrettet alle og ikke kun petanque spillere.

Der blev spillet Vikingespil og stigegolf, samt samarbejdet omkring en magnet med snortræk, kun afbrudt af enkelte drikke pauser.

Grillen blev tændt og alle kunne sidde på terrassen til spisningen.

Der blev sunget lidt fra sanghæftet. Inga holdt båltalen og heksen blev sendt afsted i flammerne.

Efterfølgende flere roser for et godt arrangement i en dejlig stemning.

Også her en stor tak til de frivillige, som endnu engang laved et stort arbejde for fællesskabet i Familie- og firmaidræt Korsør.

Se flere foto under Socialt/Skt. Hans - evt. tryk her.

Skt. Hans arrangement tirsdag den 23. juni 2020

Foto fra dagen og aftenens arrangement herunder - du skal ind under søjlen socialt og derfra til Skt. Hans - du kan evt trykker her.

Heksen kom godt afsted med høje heksehyl, men inden det skete skulle vi først igennem eftermiddagskaffe og hjemmebag efterfulgt af 3 omgange petanquespil med skiftende med og mod spiller. Disse spil var med forskellig udfordringer opbygget på banerne. Førstepladsen tilfaldt Torben mens Asger tog andenpladsen. Desuden vandt både Johnny og Carl Kurt også deres 3 kampe. 18 spiller deltog og havde en både hyggelig og varm eftermiddag.

Ved 18 tiden havde Peder tændt begge grill og aftens 31 deltager indfandt sig. Der blev grillet de favoritter vi havde medbragt og fra tilbehør bordet kunne smages Elses og Veras kartoffelsalat, samt en grønsalat hvor vi selv kunne fylde syltede hvidløg, tomater, saltnødder, fetaost og meget mere lige i den smag vi foretrak. Flutes, pølsebrød, sennep og ketschup var også på menuen.

Vejret var helt som de fleste ønsker sig for en Skt. Hans aften, både varmt og vindstille. Stemningsmusikke sørgede Hans for med musik fra bane 11.

En stor tak til alle deltagerne og de frivillige, for endnu et godt og hyggeligt Skt. Hans arrangement.

Skt. Hans aften 2019 blev endnu engang en dejlig oplevelse.

Se foto under Socialt/Skt. Hans

Traditionen tro mødtes mange af Familie- og firmaidræt Korsørs medlemmer, til hygge, grillmad og Skt. Hansbål.

Kl. 15 var der kaffe, kage og sjov leg med petanque kuglerne. Der blev spillet 3 kampe med skiftende med- og modspillere. Spillet var noget anderledes end sædvanlig. Her var mærkværdige udfordringer, ja sågar holdt grisen fri i 2 af kampene. Alle så ud til at more sig og da Anne Christensen, som stod for spillet, gjorde regnskabet op, var der 4 spillere med 3 vundne kampe. Scoren var lidt forskellig, så derfor tilfaldt første pladsen Mikael Svendsen. Nr. 2, 3, og 4 blev i nævnte rækkefølge: Asger Madsen, Else Nielsen og Hans Larsen.

Ca. kl 18 kom alle dem der ikke ville deltage i spillet, men alene hygge sig med øl eller rødvin indtil grillen blev klar. Anne, Else og Vera havde lavet kartoffelsalat og Betty havde indkøbt andet grønt, så der var det nødvendige tilbehør til vores bøffer, lammemørbrad, revelsben og pølser - eller hvad vi nu hver især havde medbragt.

Efter spisningen var der kaffe med småkager slik og chips.

Bålet blev tændt og Midsommervise og en del andre sange fra sanghæfterne blev sunget. - Klokken nærmede sig midnat før de sidste gløder døde ud, oprydningen var overstået og de sidste kunne gå hjem endnu en god oplevelse rigere.

En stor tak til alle deltagerne og de frivillige for veludført arrangement.

Skt. Hans 2018

 

Nyhedsmail udsendes den første i hver måned.

Her er vi med

Besøgstæller

Besøg siden den: 17-01-2019
Total: 230630
Dagligt: 118

2 online